ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 May, 2024 - 21:26

Categories: 

«Μπαίνει» ο Ορτέγκα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Μειώνονται στο ελάχιστο τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ολυμπιακό  ενόψει του ιστορικού τελικού του ConferenceLeagueαπέναντι στην Φιορεντίνα.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, που προέρχεται από τραυματισμό στον αστράγαλο, ακολούθησε την Τρίτη (21/5) και την Τετάρτη (22/5) ατομικό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών στου Ρέντη και δήλωσε έτοιμος.

Ο 25χρονος Αργεντινός αναμένεται να  δώσει το «παρών» στην πρωϊνή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (23/5, 10:30 ) και να επιδιώξει να καλύψει το χαμένο έδαφος από την αγωνιστική του απραξία.

Την ίδια στιγμή βεβαίως αξίζει να  τονιστεί ότι … αγκάθι αποτελεί ο βαθμός αγωνιστικής απραξίας. Θυμίζουμε ότι ο Ορτέγκα είχε τραυματιστεί στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους του πρώτου εκτός έδρας ημιτελικού των Πειραιωτών απέναντι στην Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου στο «VillaPark».

Με τον κόουτς Χοσέ Λουίς Μεδντιλίμπαρ να πιστεύει πολύ στις ικανότητες του 25χρονου Αργεντινού μπακ.

Ομάδα: