ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 July, 2024 - 21:19

Categories: 

«Μπαμ» με Ελ Αραμπί ο ΑΠΟΕΛ

 

Οριστικά και αμετάκλητα στα γήπεδα της Κύπρου με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός «Πιστολέρο» μετά από μία καταπληκτική πενταετία στον Ολυμπιακό με τη φανέλα του οποίου γνώρισε μεγάλες στιγμές δόξας, κατακτήσεων τίτλων και είδε την σταδιοδρομία του να εκτοξεύεται, πλέον αποτελεί παίκτη της ομάδας της Λευκωσίας

Την καταρχήν συμφωνία με τον Μαροκινό φορ, ο οποίος προέρχεται από «χρυσή» πενταετία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Κύπρου.

Το Σάββατο ο 37χρονος επιθετικός θα βρεθεί στη Μεγαλόνησο, ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «γαλαζοκίτρινους».

Ο ΑΠΟΕΛ θα αποτελέσει τον έκτο σταθμό στην επαγγελματική καριέρα του άλλοτε διεθνή άσου, καθώς ξεκίνησε από την Καέν (2008-11) και ακολούθησαν Αλ Χιλάλ (2011-12), Γρανάδα (2012-16) και Αλ Ντουχαΐλ (2016-19) πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό (2019-24). Με τους Πειραιώτες αγωνίστηκε σε 225 ματς, σκόραρε 94 φορές, ενώ μοίρασε 25 ασίστ. Κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και πριν λίγους μήνες το Conference League.

Ομάδα: