ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 May, 2024 - 22:53

Categories: 

«Πικρή» νίκη για την ΑΕΚ επί της Λαμίας (3-0)

Έμεινε με την … γλύκα η ΑΕΚ, αφού η νίκη της επί της Λαμίας με 3-0 δεν της έφτανε κι αυτό διότι τα νέα από το «Κλ. Βικελίδης» δεν ήταν ευχάριστα.. . Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε την έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην 11άδα και αυτός τον δικαίωσε! Στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Λαμία, ο Κροάτης άνοιξε το σκορ! Η άμυνα της Λαμίας πιάστηκε στον ύπνο μετά από μια γρήγορη και πολύ δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Άμραμπατ, με τον Λιούμπισιτς να κοντρολάρει και να εκτελεί με συρτό διαγώνιο σουτ τον Χατζηεμμανουήλ, για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι παίρνοντας και την ώθηση από την εξέδρα συνέχισαν να πιέζουν αναζητώντας το δεύτερο γκολ, που θα τους εξασφάλιζε τη νίκη. Με την «Ένωση» να φτάνει στο 2-0 στο 40΄. Ο Γκαρσία βγήκε  στην πλάτη της άμυνας μετά από κάθετη του Άμραμπατ και να βρίσκει με συρτό γύρισμα τον Τσούμπερ, ο οποίος αμαρκάριστος, δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0.  Ο Σιμάνσκι στο 90’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0.

 

Ομάδα: