ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 February, 2024 - 21:42

Categories: 

«Πράσινο» άλμα πρόκρισης με Σπόραρ!

 

Το πρώτο πολύ σημαντικό βήμα πρόκρισης πέτυχε ένας άριστα στημένος Παναθηναϊκός που επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 στην κατάμεστη Τούμπα χάρη σε γκολ του Σπόραρ στο 53’ ενόψει της ρεβάνς της Λεωφόρου 

Ο Τερίμ παρουσίασε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, που έπαιξε με θράσος σε μία πολύ δύσκολη έδρα και σίγουρα ήρθε να αποτελέσει ακόμη ένα αποδεικτικό στοιχείο για την πρόοδο που παρουσιάζει το «Τριφύλλι» τις τελευταίες εβδομάδες υπό τις οδηγίες του Τούρκου προπονητή. Ο ΠΑΟΚ που στερήθηκε των υπηρεσιών του κλινήρη Γιάννη Κωνσταντέλια, που τέθηκε οριστικά εκτός μάχης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας εμφανώς επηρεασμένος.

Με τους φιλοξενούμενους να επιχειρούν να αιφνιδιάσουν. Μόλις στο 6’ κι έπειτα από όμορφη  προσπάθεια του Μπερνάρ η μπάλα κατέληξε στον Σπόραρ που έκανε άσχημο κοντρόλ  με άμεση συνέπεια να χάσει πολύτιμο χρόνο.

Στο 15΄υπήρξε καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς να φεύγει στην κόντρα με τον Μλαντένοβιτς να είναι ξεχασμένος μπροστά, αλλά ο Σέρβος έκανε λίγο πιο δυνατή πάσα στον Τόμας με τον Ντραγκόφσκι να προλαβαίνει και να μπλοκάρει. Στο 21’ ο Τόμας επιχείρησε το σουτ με τον πορτιέρο του Παναθηναϊκού να μπλοκάρει.

Στην συνέχεια οι «πράσινοι» ανέκτησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 37’ το  μακρινό σουτ του Μλαντένοβιτς δεν απείλησε τον Κοτάρσκι που μπλόκαρε.Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 42’ με τον Ντεσπόντοφ να εκτελεί το φάουλ, τον Ντραγκόφσκι να κάνει κακή έξοδο και τον Τόμας με γυριστό να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

 

Γκολ για σεμινάριο με Σπόραρ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ πιο αποφασιστικός στην επανάληψη και στο 53’ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με μία θαυμαστή δημιουργία.  Οι «πράσινοι» άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα ο Μπερνάρ έκανε αρχικά την κεφαλιά, ο Κοτάρσκι έδιωξε και από κοντά ο Σπόραρ δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 0-1.

Στο 60΄ ο Παναθηναϊκός είχε μία ακόμη σπουδαία φάση με πρωταγωνιστή τον  Σπόραρ που έκανε το μακρινό σουτ με τον Κοτάρσκι να διώχνει με δυσκολία. Ο ΠΑΟΚ μετά την «ψυχρολουσία» του εις βάρος του τέρματος επιχείρησε  να βγάλει αντίδραση, ωστόσο η νευρικότητα ήταν εμφανής στις προσπάθειες  των παικτών του Λουτσέσκου. Με τους γηπεδούχους πάντως να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 75. Ο Ζίβκοβιτς έκανε το κόρνερ και ο Σαμάτα την κεφαλιά με τον Ντραγκόφσκι να κάνει φοβερή απόκρουση.

Αποβολές για Τάισον-Μπακασέτα

Ακολούθησε στο 77’ η … κοκορομαχία ανάμεσα σε Τάισον και Μπακασέτα με τους δυο παίκτες να αντικρίζουν την κόκκινη κάρτα του Ολλανδού ρέφερι Λιντχάουτ και να παίρνουν πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια… Με τον ΠΑΟΚ να αγγίζει την ισοφάριση στο 93’ όταν έπειτα από σουτ του Μειτέ η μπάλα σταμάτησε  στο δοκάρι του Ντραγκόφσκι.

 

Ομάδα: