Βουίζει η Πορτογαλία εδώ και λίγες ώρες ότι ο Νταβίντ Κάρμο θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Πορτογάλοι οι κάτοχοι του Conference League βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Πόρτο προκειμένου να παραμείνει ο παίκτης στο μεγάλο λιμάνι και τη νέα σεζόν.

 

Οι «Δράκοι» φέρονται να θέλουν 1 εκατ. για τον δανεισμό και να μπει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους 14 εκατ. ευρώ. Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά να τα βρουν και ο Κάρμο να μείνει στον Ολυμπιακό.

 

Το δεδομένο αυτής της υπόθεσης είναι πως ο 24χρονος παίκτης θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Κάρμο πήρε πολύ σημαντικό ρόλο στον Ολυμπιακό και προσαρμόστηκε πολύ καλά στη ζωή στη χώρα μας. Νιώθει πολύτιμος στους Πειραιώτες έχει πιέσει από την πλευρά του την Πόρτο προκειμένου να βρεθεί η λύση και να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ανγκολέζος αμυντικός αποδείχτηκε κλειδί για να αλλάξει όλη η εικόνα του Ολυμπιακού από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα. Με τους Πειραιώτες έκανε 20 συμμετοχές και ο Μεντιλίμπαρ τον ήθελε σαν… τρελός και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό που μένει είναι να επιβεβαιωθούν όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, αλλά είναι δεδομένο ότι γίνεται προσπάθεια από τον Ολυμπιακό και ότι ο παίκτης θέλει να μείνει στην Ελλάδα.