ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 June, 2024 - 16:29

Categories: 

«Συμφώνησε με Ιωαννίδη η Μπολόνια, αξιώνει 25 εκατ. ο Παναθηναϊκός»

 

Στα ύψη έχουν εκτιναχθεί οι μετοχές του Φώτη Ιωαννίδη στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Με άμεση συνέπεια  να εντείνονται οι αναφορές και τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα του 24χρονου επιθετικού του Παναθηναϊκού με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες.

Το τελευταίο «χτύπημα», ήρθε από Ιταλία, με την Μπολόνια μάλιστα όχι μόνο να θέλει τον Έλληνα διεθνή σέντερ φορ, αλλά να τα έχει ήδη βρει μαζί του, από χθες (17/06) το πρωί, για τετραετές συμβόλαιο με οψιόν για μια επιπλέον σεζόν!

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον το δημοσίευμα της «Corriere dello Sport», καταγράφοντας και τις αξιώσεις του Παναθηναϊκού, που φέρονται να είναι στα 25 εκατομμύρια ευρώ…

Στο ίδιο ρεπορτάζ, δε, γίνεται αναφορά και στην πρόταση της Ίπσουιτς που απορρίφθηκε από το «τριφύλλι» πριν λίγες ημέρες, ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, και ανεξάρτητα από τα απανταχού δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός έχει καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους ότι ο 24χρονος επιθετικός δεν παραχωρείται και αναμένεται να του γίνει επέκταση συμβολαίου, με αναπροσαρμογή απολαβών.

Ομάδα: