ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 January, 2024 - 15:35

Categories: 

«Τελειώνει» ο Πλάθα από τον πάγκο της ΑΕΚ

Ραγδαίες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μετά την ήττα που γνώρισαν οι «κιτρινόμαυροι»« από τον Προμηθέα με 80-79 στην πρεμιέρα της φάσης των [16» του ChampionsLeague

Κι αυτό διότι παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ Betsson αναμένεται ν’ αποτελέσει ο Ζοάν Πλάθα.

Η ήττα από τον Προμηθέα ενέτεινε τον προβληματισμό που είχαν δημιουργήσει για τον Ισπανό τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα και κρίθηκε απαραίτητη η αλλαγή προπονητή, ώστε η ομάδα να μπορέσει να επανέλθει σε ρότα επιτυχιών

Η αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, η οποία ήδη εξετάζει ήδη τις επιλογές για τον αντικαταστάτη του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που περιμένει την «Ένωση» τόσο στην BasketLeague, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Πλάθα οδήγησε την ΑΕΚ Betsson στην απευθείας πρόκριση από τον όμιλο του BCL (με απολογισμό 5-1), ωστόσο του χρεώνεται η κάκιστη πορεία στην Basket League (όπου η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 6-9) και το αρνητικό ξεκίνημα στους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ομάδα: