ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 April, 2024 - 18:58

Categories: 

«Τεσσάρα» για τον Θρύλο με σούπερ Ποντένσε!

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε δριμύτερος ο Ολυμπιακός! Με εντυπωσιακή εμφάνιση οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν τη Λαμία με 4-1  στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την όγδοη αγωνιστική των πλέι – οφ της Super League  και απέκτησαν εξαιρετική ψυχολογία ενόψει του πρώτου ημιτελικού της Μεγάλης Πέμπτης κόντρα στην Άστον Βίλα για το Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κορυφαίο τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ουσιαστικά τα έκανε όλα αφού σκόραρε στο 52’ πετυχαίνοντας το 3-0, είχε ασίστ στο 1-0 του Τσικίνιο στο 24’, ενώ από τα δικά του πόδια περνούσαν οι συντριπτικά περισσότερες  όμορφες στιγμές της ομάδας του Μεντιλίμπαρ στο ματς. Με τον 28χρονο εξτρέμ να ξαναβρίσκει τον επιθυμητό αγωνιστικό ρυθμό στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο και ενόψει των επερχόμενων αναμετρήσεων με την ομάδα του Ουνάι Έμερι. Με αρκετές αλλαγές παρέταξε ο Μεντιλίμπαρ τους «ερυθρόλευκους». Με τον Πασχαλάκη να επιστρέφει μετά από 49 ημέρες κάτω από τα δοκάρια, ενώ Βέζο και Ρέτσος στο κέντρο της άμυνας, ενώ Κίνι και Ρίτσαρντς ήταν στα δύο άκρα. Οι  Έσε, Τσικίνιο και Όρτα ήταν η τριάδα στο κέντρο, ενώ Μασούρας, Ποντένσε ξεκινούσαν τις προσπάθειές τους από τις πτέρυγες και ο Ναβάρο βρέθηκε στην κορυφή. 

Εκρηκτικό τρίλεπτο για το 2-0

Με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς ξεκίνησε το ματς ο Ολυμπιακός και στο 24’ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με όμορφη ενέργεια του Τσικίνιο. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν ψηλά δημιουργώντας τρομερά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της Λαμίας και στο 27’ ζευγάρωσε τα τέρματά του. Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεψαν με τον Έσε, που μοίρασε κάθετα για τον Ναβάρο, ο οποίος με ωραίο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεβ για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός στο 34’ έχασε νέα κλασική ευκαιρία με τον Έσε το σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 37΄ο Κοσέλεβ είπε όχι στο κοντινό σουτ του Μασούρα.

Με το ίδιο επιθετικό πνεύμα μπήκαν οι Πειραιώτες και στην επανάληψη. Και αφού αρχικά στο 50’ η κοντινή κεφαλιά του Μασούρα υποχρέωσε τον Κοσέλεβ σε εντυπωσιακή επέμβαση, ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0. Έπειτα από μακρινή μπαλιά του Βέζο, ο Σιμόν προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά προ του Ναβάρο, αλλά έστρωσε στον Ποντένσε, ο οποίος κρέμασε τον Κοσέλεβ. Η Λαμία έβγαλε αντίδραση και στο 64΄μείωσε το σκορ με σουτ του Τόσιτς.

Στο 79΄ο Ελ Κααμπί έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Κίνι, αλλά πλάσαρε πάνω στον Κοσέλεβ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αλεξανδρόπουλος στο 93’

 

Ομάδα: