ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 August, 2024 - 21:42

Categories: 

«Τεσσάρα» με φρέσκο αίμα για τον Ολυμπιακό

Ντόρτια για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τερνάνα!

Οι Πειραιώτες επικράτησαν 4-0 των Ιταλών, παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση. Στο α’ μέρος ήταν μέτριοι, δημιουργώντας μόνο δύο ευκαιρίες, με πρωταγωνιστή τον Μασούρα που είχε δοκάρι στο 21’!

Στο β’ μέρος ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με το φρέσκο αίμα να σκορπάει χαμόγελα ακόμα και στον συνήθως μετριοπαθή Μεντιλίμπαρ.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς άνοιξε το σκορ στο 58’ με σουτ μέσα από την περιοχή από ασίστ του Γιάρεμτσουκ. Δύο λεπτά μετά ο Κουτσίδης σκόραρε με επιβλητική κεφαλιά, σημειώνοντας το παρθενικό του τέρμα με την πρώτη ομάδα. Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Βέλντε με δυνατό σουτ στο 78’. Το 4ο τέρμα πέτυχε ο Παπακανέλλος με διπλή προσπάθεια.

 

Με 4-3-3 ξεκίνησε ο Ολυμπιακός. Στο τέρμα ήταν ο Αναγνωστόπουλος, στο κέντρο της άμυνας Άμπι και Κουτσίδης, ενώ Κοστίνια και Αποστολόπουλος ήταν τα μπακ. Στα χαφ μετακινήθηκε ο Ρέτσος, που είχε τον Μουζακίτη στο πλευρό του, ενώ ο Παπακανέλλος συμπλήρωνε την τριάδα. Στα «φτερά» ήταν Ζ. Μαρτίνς και Μασούρας, ενώ στην κορυφή ο Γιάρεμτσουκ.

Ομάδα: