ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 March, 2024 - 13:43

Categories: 

«Τρέχει» για Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεφ

 

 

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών στην Ευρωλίγκα το βράδυ της Πέμπτης χάρη στην νίκη του επί της Βιλερμπάν με 80-64 στο «καυτό] ΣΕΦ βελτιώνοντας της επίδοσή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο 19-12.

Μία νίκη όμως, η οποία αποδείχθηκε «πύρρεια», αφού οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τον Φιλίπ Πετρούσεφ να αποχωρεί στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με πόνους στο γόνατο και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο για μαγνητική τομογραφία.

 Η πρώτη διάγνωση έδειξε οστικό οίδημα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο Σέρβος ψηλός τελικά θα απουσιάσει για 10-15 μέρες από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Γεγονός το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι ο 23χρονος φόργουορντ-σέντερ  θα χάσει σίγουρα τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Πάτρα (24/2) για την Basket League, καθώς και τον εκτός έδρας αγώνα με την Παρτίζαν (28/3) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Θα κάνει όμως αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (4/4) στο Βελιγράδι για την 33η αγωνιστική της EuroLeague. Υπενθυμίζεται ότι την 34η - και τελευταία - αγωνιστική της EuroLeague ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Φενέρμπαχτσε (12/4).

Ομάδα: