ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 January, 2024 - 01:02

Categories: 

«Υπερηχητική» Μονακό διέλυσε την Ρεάλ Μαδρίτης!

Υπερηχητική Μονακό... κατάπιε την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης στο Πριγκιπάτο!

Πραγματοποιώντας μια τρομερή εμφάνιση καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, και έχοντας τον Μάικ Τζέιμς σε τρομερή δημιουργική βραδιά, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς κυριάρχησε πλήρως τον Μαδριλένων, συντρίβοντας τους «μερένχες» με το εντυπωσιακό 98-76 για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!


Εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Έντι Ταβάρες, οι γηπεδούχοι έστησαν «πάρτι» στη ρακέτα της Ρεάλ, σουτάροντας όλο το βράδυ με εξαιρετικά ποσοστά από το δίποντο (23/35 δ., 66%), με αποτέλεσμα να φτάσουν με άνεση στη 12η νίκη της σεζόν και την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζόρνταν Λόιντ με 19 πόντους, με τον Μάικ Τζέιμς να ολοκληρώνει το ματς με ένα εντυπωσιακό double-double, έχοντας 15 πόντους και 12 ασίστ (!), 6 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα!

Για την ομάδα του Τσους Ματέο που έπεσε στο 19-3, διασώθηκαν οι Μούσα και Ρούντι Φερνάντεθ με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.