ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2024 - 14:48

Categories: 

«Φουλάρει» για τον Λιούμπιτσιτς η ΑΕΚ

 

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει για την ΑΕΚ η προοπτική ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ με την προσθήκη του πολυσύνθετου μέσου της Ντινάμο Ζάγκρεμπ Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς

Αν και δεν επιβεβαιώνεται λοιπόν από την «Ένωση», σημείωσε ότι όντως υπάρχουν επαφές με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ώστε να γίνει η μεταγραφή του πολυσύνθετου άσου.

Θυμίζεται ότι ο Λιούμπιτσιτς είχε ξεχωρίσει στα ματς των δυο ομάδων στα προκριματικά του Champions League, ενώ είχε σκοράρει κιόλας στη ρεβάνς της OPAP Arena.

 

 

O 24χρονος άσος (που αγωνίζεται κυρίως ως εσωτερικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ ή χαφ) γεννήθηκε στη Βιέννη, έχοντας ρίζες από Βοσνία, Κροατία και Αυστρία.

Αναδείχθηκε από την αυστριακή Πόλτεν και το 2021 πήγε ως ελεύθερος στη Ραπίντ Βιέννης, με την οποία κατέγραψε 40 συμμετοχές, 4 γκολ και 7 ασίστ σε μια σεζόν.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δαπάνησε 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2022 και με τη φανέλα της μετρά 78 εμφανίσεις, 6 γκολ και 9 ασίστ.

Φέτος έχει ήδη 27 συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ είχε παίξει σε όλο το 90λεπτο και στα δύο ματς με την ΑΕΚ.

Παρότι έπαιξε με τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας, ο Λιούμπισιτς επέλεξε σε επίπεδο Ανδρών την Αυστρία, αλλά ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο.

Ομάδα: