ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

17 May, 2024 - 19:54

Categories: 

«Φουλάρει» ο Ολυμπιακός για αγορά του Κάρμο από την Πόρτο!

Ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στην ατζέντα του την υπόθεση παραμονής του Νταβίντ Κάρμο στον Πειραιά και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τον Ανγκολέζο στόπερ να νιώθει εξαιρετικά στους Πειραιώτες, αλλά να μην κρίνεται μόνο από αυτόν η επόμενη μέρα του στην Ελλάδα.

 

Συγκεκριμένα η Πόρτο κατέχει τα δικαιώματα του υψηλόσωμου στόπερ και έχει θέσει αρκετά ψηλά την οψιόν αγοράς του (κοντά στα 17 εκατομμύρια ευρώ), με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με ρεπορτάζ της Πορτογαλικής «Jornal de Noticias» να διαπραγματεύεται με τους «Δράκους» για την αναδιαμόρφωση της, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Κύριο μέλημα των Ερυθρολεύκων είναι η παραμονή του Κάρμο και την επόμενη σεζόν με κάθε τρόπο και γι’ αυτό είναι βέβαιο πως το «σίριαλ» για το μέλλον του στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

 

Παράλληλα, στο ρεπορτάζ τους οι Πορτογάλοι σημειώνουν πως ο Ολυμπιακός δεν θα επιδιώξει την παραμονή και του Φραν Ναβάρο που αναμένεται να επιστρέψει από το καλοκαίρι στην πορτογαλική ομάδα, η οποία τον έχει δεσμεύσει με οψιόν 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

 

 

Ομάδα: