ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 June, 2024 - 16:38

Categories: 

«Χάλασε» η μεταγραφή του Λορέντσο Μπράουν στην Ρεάλ – Παραμονεύει ο Παναθηναϊκός

Ναυάγησε η μεταγραφή του Λορέντσο Μπράουν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα πρόκειται για μία απόφαση της ισπανικής ομάδας η οποία είχε φτάσει πολύ κοντά στο να κλείσει το deal αλλά τελικά δεν θα έχει ευτυχές τέλος.

Με βάση τις πληροφορίες αυτές η «βασίλισσα» αποφάσισε να κάνει πίσω καθώς δεν δέχεται να δώσει το ποσό το οποίο ορίζει το συμβόλαιο του Ισπανού άσου ως ρήτρα αποδέσμευσης στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Έτσι, όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ, πλέον είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει ο παίκτης στην ισραηλινή ομάδα, κάτι που όμως δεν το θέλει. Τα δημοσιεύματα αυτά εμπλέκουν για ακόμη μια φορά τον Παναθηναϊκό ο οποίος όπως είχε γραφεί και παλιότερα θέλει τον Μπράουν και φέρεται να ήταν μια από τις ομάδες που είχε μπει στο κυνήγι για την απόκτησή του μαζί με τη Ρεάλ. Οι πράσινοι πλέον, φαντάζει ως ένας από τους πιθανούς προορισμούς του Μπράουν εάν τελικά δεν παραμείνει στην Μακάμπι.