ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 April, 2024 - 15:49

Categories: 

«Χρυσάφι» το κάθε γκολ του Σπόραρ για τον Παναθηναϊκό

Σε άκρως καταλυτικό παίκτη για τον Παναθηναϊκό αποδεικνύεται ο Αντράζ Σπόραρ.

Ο Σλοβένος σέντερ φορ του Παναθηναϊκού με το πανέμορφο γκολ που πέτυχε χθες (07/04) στη Θεσσαλονίκη, οδήγησε  επί της ουσίας την ομάδα του Φατίχ Τερίμ στην επικράτηση απέναντι στον Άρη, με 2-0.

Όταν ο Μπερνάρ Ντουάρτε έκλεψε την μπάλα στο κέντρο την πέρασε στον Σπόραρ, ο οποίος με ένα ασύλληπτο πλασέ την έστειλε… συστημένη στην αριστερή γωνία του Χούλιαν Κουέστα «γράφοντας» το 0-1! 

Το… δις εξαμαρτείν με Άρη

Θα έπρεπε, πάντως, να το… περιμένουν, στο «στρατόπεδο» των «κίτρινων», μόλις είδαν την ταμπέλα με τον αριθμό της φανέλας του 30χρονου επιθετικού να σηκώνεται, προκειμένου να περάσει ως αλλαγή για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου…

Μια ματιά στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, άλλωστε, (θα) ήταν αρκετή για να (τους) υπενθυμίσει το… κακό που θα τους έβρισκε, εξαιτίας αυτής ακριβώς της παρουσίας του σε παιχνίδι εναντίον τους.

Βλέπετε, για όποιον τυχόν το έχει λησμονήσει, ο Σπόραρ έχει πετύχει άλλες δύο φορές τα γκολ που έμελλε να κρίνουν τον νικητή σε παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Άρη, μόλις την περυσινή σεζόν!

Η αρχή είχε γίνει στις 23 Οκτώβρη του 2022, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τους Θεσσαλονικείς στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Τότε που, οι γηπεδούχοι είχαν… ζοριστεί μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Σημείο στο οποίο ο ερχόμενος από τον πάγκο, στη θέση του Φώτη Ιωαννίδη στο 64’, διεθνής Σλοβένος επιθετικός κατάφερε από την εκτέλεση φάουλ του Μπένιαμιν Βέρμπιτς από αριστερά με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι να πετύχει το νικητήριο 1-0, οδηγώντας την στο 9Χ9!

Για να ακολουθήσει ένα ακόμα «χτύπημα», αυτή την φορά στην διαδικασία των playoffs και συγκεκριμένα στην 3η αγωνιστική του «μίνι πρωταθλήματος», στις 5 Απριλίου του 2023.

Με τον Σπόραρ να μπαίνει και πάλι αλλαγή στην αναμέτρηση στου Χαριλάου, στο 59’, ξανά στη θέση του Ιωαννίδη και να δίνει άλλη μια νίκη στην ομάδα του. Όταν από εκτέλεση κόρνερ του Άνταμ Τσέριν από δεξιά και κεφαλιά του Ζβόνιμιρ Σάρλια από τη μικρή περιοχή, ο… πρωταγωνιστής μας με κεφαλιά σημείωσε το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα!

Ομάδα: