ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 June, 2024 - 16:52

Categories: 

« Έκλεισε» ΜακΙντάιρ ο Ερυθρός Αστέρας

Άλλη μία εξαιρετική προσθήκη φέρεται να έκανε ο Ερυθρός Αστέρας στο ρόστερ του!

Σύμφωνα με το «Sportklub», οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ολοκλήρωσαν το deal με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου τα βρήκε με την Μπασκόνια για το buyout που ήταν στα 600.000 δολάρια, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Μάλιστα, ο 30χρονος γνωρίζει πολύ καλά το μπάσκετ της Σερβίας, αφού τη σεζόν 2020/21 φόρεσε τη φανέλα τη Παρτίζαν.

Ο Αμερικανός με το διαβατήριο Βουλγαρίας αναδείχτηκε κορυφαίος πασέρ στη φετινή Ευρωλίγκα με τους Βάσκους, έχοντας κατά μέσο όρο 7,3 ασίστ, ενώ ακόμη μέτρησε 9,6 πόντους και 4,4 ριμπάουντ.

Εφόσον ανακοινωθεί ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ θα αποτελέσει την πέμπτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ερυθρού Αστέρα μετά τους Αϊζάια Κάναν, Νίκολα Κάλινιτς, Μάικ Ντάουμ και Ούρος Πλάβτσιτς.