ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 June, 2024 - 15:51

Categories: 

«Deia»: Θα υπογράψει σύντομα ο Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό»

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης περιόδου. Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την ιστορική και μυθική κατάκτηση του ConferenceLeagueαπέναντι στην Φιορεντίνα, οι Πειραιώτες επισπεύδουν τις διαδικασίες για την άμεση ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Με το όνομα του Ντάνι Γκαρθία να βρίσκεται πολύ ψηλά στο μεταγραφικό κάδρο.

Ο 34χρονος κεντρικός χαφ αποχαιρέτησε την Αθλέτικ Μπιμπάο, με την οποία φέτος αναδείχθηεκ Κυπελλούχος Ισπανίας και πλέον φέρεται να απέχει μία ανάσα από το να φορέσει τα «ερυθρόλευκα των κατόχων του ConferenceLeague.

Μάλιστα, η βασκική εφημερίδα «Deia» αναμένονται σύντομα οριστικές εξελίξεις. Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί, ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πολύ καλά τον 34χρονο Ισπανό μέσο από την κοινή τους πορεία στην Έιμπαρ, με τη φανέλα της οποίας ο Γκαρθία κατέγραψε συνολικά 223 συμμετοχές, με απολογισμό 3 γκολ και 5 ασίστ.

 

Σημειώνεται πως στις τρεις σεζόν με τον Μεντιλίμπαρ στην τεχνική ηγεσία της Έιμπαρ, ο Ντάνι Γκαρθία είχε την πρώτη περίοδο (2015-16) 35 παιχνίδια, τη δεύτερη (2016-17) 38 ματς, ένα τέρμα και μία ασίστ και την τρίτη (2017-18) 32 αγώνες και μία ασίστ.

Ομάδα: