ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 June, 2024 - 15:53

Categories: 

«Footmercato»: «Κοντά στη Φενέρμπαχτσε ο Ελ Κααμπί!»

Κοντά στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσέ φαίνεται να είναι ο Ελ Κααμπί όπως αναφέρει τουλάχιστον το «Footmercato.

Η γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η μεταγραφή είναι πολύ κοντά και η Φενέρμπαχτσε ελπίζει να την έχει ολοκληρώσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το εν λόγω δημοσίευμα αφού αρχικά παραθέτει τα στατιστικά του Μαροκινού άσου, τα χαρακτηρίζει ότι είναι «αρκετά για να του επιτρέψουν να έχει αρκετές προσφορές το καλοκαίρι γιατί το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έφτασε στο τέλος του. Αν και ο ελληνικός σύλλογος επιδίωξε να το παρατείνει ο Ελ Κααμπί δεν θα μείνει», αναφέρει και συνεχίζει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο σύλλογος της Φενερμπαχτσέ που βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησή του. Ο τουρκικός σύλλογος, με προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, έψαχνε για έναν σκόρερ και επιτάχυνε τη συμφωνία κάνοντας μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον παίκτη. Η διοίκηση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης ελπίζει να ολοκληρώσει αυτή την μεταγραφή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Τουρκία που είχε αγωνιστεί με τη Χαταϊσπορ σε 55 αγώνες με 26 γκολ», καταλήγει.

Ομάδα: