ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 February, 2024 - 00:08

Categories: 

Άλμα τίτλου για την Ίντερ, που θριάμβευσε με 1-0 της Γιουβέντους

 

Συνεχίζει απτόητη η Ίντερ!  Το Derby D’ Italia βάφτηκε νερατζούρο, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 57 πόντους, στο +4 από τη Γηραιά Κυρία. Μια νίκη που την κάνει το απόλυτο φαβορί για το σκουντέτο, αφού έχει και αγώνα λιγότερο, ενώ η εικόνα της είναι πιο πειστική από κάθε άλλον αντίπαλο!

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το ματς στο πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές και να προσπαθούν να βρουν ένα γρήγορο γκολ, με τη Γιουβέντους να ψάχνεται κυρίως στην κόντρα και να στοχεύει τον Βλάχοβιτς.

Τελικά, η υπεροχή της Ίντερ μετουσιώθηκε στο 37ο λεπτό σε γκολ, όταν ο Γκάτι σκόραρε σε λάθος εστία και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο Μεάτσα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 87', αλλά ο Σέζνι έκανε μια εκπληκτική επέμβαση στο σουτ του Αρναούτοβιτς.

Το 1-0 παρέμεινε ως το φινάλε και η Ίντερ έμεινε στο +4 από τη Γιουβέντους και στην κορυφή, με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να βρίσκεται στην 2η θέση με 53 βαθμούς.