ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 March, 2024 - 20:33

Categories: 

Άλμα τίτλου για τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο!

Γερά στο κυνήγι του φετινού τίτλου ξαναμπήκε ο ΠΑΟΚ! Με πολύ μεστή εμφάνιση το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου υπέταξε τον Παναθηναϊκό με 3-2 μέσα στην Λεωφόρο έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα όσον αφορά τις προθέσεις του! Όσον αφορά το «Τριφύλλι» πλήρωσε κάποιες λάθος επιλογές του Τερίμ αχρηστεύοντας ουσιαστικά την σπουδαία του εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 στην πρεμιέρα των πλέι – οφ.

Με… γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ αφού προηγήθηκε μόλις στο 2’

 Ο Τόμας πήρε τις κόντρες από αριστερά, ο Τάισον έγινε κάτοχος της μπάλας, γύρισε στον αμαρκάριστο Ντεσπόντοφ και εκείνος με πλασέ έξω από την μικρή περιοχή, «πάγωσε» τη Λεωφόρο. 

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να συνέλθει από την… ψυχρολουσία, πίεσε ψηλά και έφτασε κοντά στην ισοφάριση πέντε λεπτά μετά. Ο Ιωαννίδης έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον επερχόμενο Τσέριν που την γύρισε στην περιοχή στον Σπόραρ, αλλά το συρτό σουτ του πέρασε λίγο δίπλα από το δεξιό δοκάρι του Κοτάρσκι

Οι φιλοξνεούμενοι απείλησαν εκ νέου στο 17’, με το λάθος του Αράο και το κλέψιμο του Ντεσπόντοφ ο οποίος γέμισε στο πρώτο δοκάρι, με τον Τόμας να πλασάρει άμεσα και τον Ντραγκόφσκι να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό από την εκτέλεση του κόρνερ του Ντεσπόντοφ από δεξιά στο πρώτο δοκάρι, ο Κεντζιόρα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ντραγκόφσκι έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ!

Ο Παναθηναϊκός  έφτασε στην ισοφάριση στο 28΄. Έπειτα από ωραία σέντρα του Κώτσιρα από δεξιά, ο Ότο δεν έδιωξε σωστά και ο Μπερνάρ με απευθείας σουτ πέτυχε το 1-1!

Η Αντίδραση του ΠΑΟΚ όμως ήταν άμεση Στο 39΄και μετά από γύρισμα του το γύρισμα του Μουργκ στο δεύτερο δοκάρι ο Τόμας με προβολή πέτυχε το 1-2 για τους «ασπρόμαυρους».

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Τερίμ να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο πιο ορθολογικό 4-2-3-1, με την τριπλή αλλαγή των Χουάνκαρ, Ρούμπεν και Παλάσιος.

Ωστόσο, ήταν ο ΠΑΟΚ εκείνος που απείλησε πρώτος, στο 49’ σε μια ακόμα αντεπίθεση, καθώς ο Ντεσπόντοφ έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Τόμας που πλάσαρε στην κίνηση αλλά ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε σε κόρνερ. Οι «πράσινοι» απάντησαν τρία λεπτά μετά, με τον Ιωαννίδη, το σουτ του οποίου … έξυσε το αριστερό δοκάρι και πέρασε άουτ!

Στο 68’ ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Γεντβάι αρχικά έκανε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κροάτης στόπερ σούταρε ξανά, με τον Κουλιεράκη αυτή την φορά να κάνει ένα σωτήριο τάκλιν και να σώζει το 2-2!

Ο  ΠΑΟΚ σφράγισε την νίκη του στο 89’. ο Παλάσιος έκανε χέρι πάνω στη γραμμή του τέρματος, μετά από σουτ του Σαμάτα, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ενώ ο Σβαμπ ευστόχησε στο πέναλτι, «γράφοντας» το 1-3 για την ομάδα του! Το Τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Μπερνάρ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 93΄.

 

Ομάδα: