ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 February, 2024 - 17:46

Categories: 

Άλστον: «Να βγούμε στο γήπεοδ και να κάνουμε αυτά που πρέπει»

Να δοθεί χρόνος στους νέους παίκτες της ομάδας για να μπορέσουν να ενσωματωθούν υπογράμμισε ο Τζάστιν Αλστον σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πατρών για το πρωτάθλημα μπάσκετ.

Ο Αμερικανός άσος του Δικεφάλου του Βορρά μάλιστα ανέφερε ότι γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του για να έρθει η νίκη το ματς με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για μας και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βγούμε στο γήπεδο για να κάνουμε αυτά που πρέπει. Έχουμε και δύο νέους παίκτες στην ομάδα μας, είναι λογικό να χρειάζονται χρόνο, αλλά είμαστε όλοι εδώ για να τους κάνουμε πιο εύκολη την προσαρμογή και σίγουρα πιστεύω ότι μπορούν να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη και να παίξουμε καλύτερα.
Με την ίδια ομάδα έκανα κι εγώ το ντεμπούτο μου στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και θέλω να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα και σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι γνωρίζω τι χρειάζεται για να κερδίσουμε και σίγουρα όλοι μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι αυτό».

Ομάδα: