ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

21 September, 2024 - 22:58

Categories: 

Άνετη νίκη για την Πόρτο κόντρα στην Γκιμαράες με σούπερ Ομοροντιόν

Την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα συνέχιε η Πόρτο επικρατώντας εκτός έδρας της Γκιμαράες με 3-0 για την έκτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Με την νίκη τους αυτή η «Δράκοι» έφτασαν στην κορυφή με 15 πόντους έχοντας βεβαίως ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

 

Είχε … Ομοροντιόν

 

Έπειτα από ένα άγονο πρώτο μέρος, όπου η Πόρτο είχε παγιδευτεί στην πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στην επανάληψη και με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμε΄να, ο Ομοροντίν στο 47ο λεπτό δεν έχασε χρόνο και έκανε το 1-0, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.

 

Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της Πόρτο στο 58’ σκοράροντας για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση και τρίτη συνολικά στη σεζόν, σε μόλις τρεις εμφανίσεις. Μία μεταγραφή των «δράκων» απόι την Ατλέτικο Μαδρίτης που φαίνεται ήδη να είναι πετυχημένη.

Κι ενώ όλα είχαν κριθεί η Πόρτο βρήκε και τρίτο γκολ στο φινάλε όταν ο Πέπε στο 88’ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, για μία άνετη επικράτηση της Πόρτο.

 

FacebookXWhatsAppViberSkypeEmailΜοιραστείτε