ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 January, 2024 - 15:43

Categories: 

Έγινε το πολυπόθητο «deal»: Έρχεται ο Κάρμο στον Ολυμπιακό!

 

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Νταβίντ Κάρμο

Οι «ερυθρόλευκοι κινήθηκαν πολύ στοχευμένα και προχώρησαν σε οριστική συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ είναι οριστική.

 

Με τον σπουδαίο κεντρικό αμυντικό  να ντύνεται στα «ερυθρόλευκα με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς (αλλά με πολύ υψηλή ρήτρα).

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός θα έρθει στην Αθήνα πιθανότατα τη Δευτέρα για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά. Νωρίτερα, είχε μείνει εκτός αποστολής της β' ομάδας της Πόρτο, στην οποία εδώ και ενάμιση μήνα είχε «υποβιβαστεί» λόγω-όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι-τσακωμού με τον προπονητή του, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1999. Αναδείχθηκε από την Μπράγκα, όπου συνεργάστηκε με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ενώ το καλοκαίρι του 2022 η Πόρτο δαπάνησε 20 εκατ. ευρώ για την αγορά του. Φέτος μετρά 12 εμφανίσεις με τους «δράκους», ενώ υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Ομάδα: