ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 June, 2024 - 21:25

Categories: 

Έκανε το μπαμ η Σλοβακία μέσω … VAR

To πρώτο μεγάλο «μπαμ» του Euro είχε θύμα το Βέλγιο και θριαμβεύτρια την Σλοβακία! Η τρομερά ψυχωμένη ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα έριξε... βόμβα με το «καλησπέρα» στον πέμπτο όμιλο επικρατώντας 1-0 με γκολ του Σχραντς στο 7' και έπιασε κορυφή μαζί με τη Ρουμανία!

Αδιανόητη ατυχία για τους «κόκκινους διαβόλους» και απίστευτη αστοχία από τον Λουκάκου που έχασε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ενώ του ακυρώθηκαν δυο τέρματα έπειτα από χρήση VAR!

«Διαβολικά» τυχεροί οι Σλοβάκοι, αλλά και συνάμα μαχητικοί, κέρδισαν τις εντυπώσεις και πήραν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση. Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 το επιπόλαιο και «φλύαρο» Βέλγιο, που πλέον χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στη Ρουμανία (22/6) προκειμένου να μην πει πρόωρο «αντίο» σε μεγάλη διοργάνωση για δεύτερη διαδοχική φορά.