ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 June, 2024 - 16:22

Categories: 

Έρχονται Ντάνι Γκαρθία και Κοστίνια

 

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού, Με τους κατόχους του ConferenceLeague να φροντίζουν να διευθετήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες, που αφορούν τον ερχομό των πρώτων μεταγραφικών τους αποκτημάτων.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αφιχθούν στη χώρα μας για λογαριασμό των ερυθρόλευκων»  οι Ντάνι Γκαρθία και ο Κοστίνια.

Ο Ολυμπιακός μετά την έλευση του 25χρονου Μάρκο Στάμενιτς περιμένει ακόμη δύο καλοκαιρινές μεταγραφές του να πατήσουν Ελλάδα για να ανακοινωθούν επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορά τον  Ντάνι Γκαρθία, ο 34χρονος μέσος «έκλεισε» ως ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο κατόπιν εισήγησης του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός κεντρικός χαφ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κοστίνια  ο Ολυμπιακός έκλεισε τον περασμένο Ιανουάριο από την Ρίο Άβε και αγωνιζόταν εκεί ως δανεικός. Η μεταγραφή του Πορτογάλου δεξιού μπακ-χαφ κόστισε 2,5 εκατ. ευρώ και ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

 

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε καλύτερος δεξιός μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2023/24 και η αξία του ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ.

 

Ομάδα: