ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 March, 2024 - 21:39

Categories: 

Έστησε πάρτι τίτλου η Ίντερ στο «Νταλ' Άρα»

Το καλύτερο δώρο στους οπαδούς της για τα 116α γενέθλια του συλλόγου έκανε η Ίντερ! Η ομαδάρα του Σιμόνε Ιντζάγκι συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα και οδεύει προς το 20ό σκουντέτο της ιστορίας της, με το οποίο θα ράψει και το δεύτερο αστέρι πάνω από το σήμα της! Αυτή τη φορά, παρότι ο Ιταλός τεχνικός έκανε ροτέισον ενόψει και της ρεβάνς με την Ατλέτικο την Τετάρτη, οι «νερατζούρι» πέρασαν από το «Νταλ Άρα» επικρατώντας πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 1-0 της Μπολόνια.

Μία νίκη που ήταν η 13η σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2024 για την Ίντερ, η οποία εκτόξευσε τη διαφορά από τη δεύτερη Γιουβέντους (που παίζει την Κυριακή εντός έδρας με την Αταλάντα) στους 18 βαθμούς και πλησιάζει στη μαθηματική κατάκτηση του τροπαίου.


 

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Ιντζάγκι έσπασε το ιστορικό σερί έξι νικών που κρατούσε μέχρι σήμερα η Μπολόνια, η οποία θα παραμείνει πάντως εντός τετράδας και μετά το πέρας της αγωνιστικής (ούσα στο +4 από τη Ρόμα), ενώ ο Γιαν Ζόμερ έγραψε το 18ο clean sheet της σεζόν!

Η Ίντερ μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και έφτιαχνε τη μία φάση μετά την άλλη, ψάχνοντας το γρήγορο προβάδισμα. Σε διάστημα δώδεκα λεπτών (10’-22’) οι «νερατζούρι» έφτιαξαν τέσσερις φάσεις με Σάντσες, Νταρμιάν Μπαρέλα και Αουγκούστο αλλά πλεκτό δεν κούνησαν, με αποτέλεσμα η Μπολόνια να κερδίσει μέτρα και να προσπαθεί να δημιουργήσει καλές στιγμές. Καλύτερη όλων αυτή του Φέργκιουσον στο 34ο λεπτό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τους «νερατζούρι» τρία λεπτά αργότερα τελικά να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Και ήρθε με έναν τρόπο που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, με τους δύο εκ των τριών στόπερ της να έχουν συμμετοχή. Σέντρα του Μπαστόνι που βρέθηκε παράλληλα με την περιοχή και κεφαλιά οβίδα του προωθημένου Μπίσεκ που κινήθηκε σαν κρυφός φορ για το 1-0.