ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 August, 2024 - 16:05

Categories: 

Έφτασε τα ξημερώματα ο Ντόρσεϊ για τον Ολυμπιακό

Έφτασε τα ξημερώματα ο Ντόρσεϊ για τον Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με μία μικρή καθυστέρηση προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/8) και εκτός από τα μπαγκάζια του, έφερε μαζί του στην Αθήνα τον γιο του και τα δύο τους κατοικίδια! Ξεκινά άμεσα την προετοιμασία του με τον Ολυμπιακό.

Οι αφίξεις των Κίναν Έβανς και Μόουζες Ράιτ είχαν προηγηθεί μερικές ώρες και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν αυτός που ακολούθησε.

 

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, «Ελ. Βενιζέλος» τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/8), αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να φθάσει λίγο νωρίτερα: Το βράδυ της Τετάρτης.

 

Ο Ντόρσεϊ έχασε την ανταπόκριση της πτήσης του στην Κωνσταντινούπολη, αλλά τελικά μερικές ώρες αργότερα έφθασε στον τελικό του προορισμό και τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει την προετοιμασία του με τον Ολυμπιακού. Αφού πρώτα βέβαια... βολευτεί στο νέο του σπίτι, στο οποίο δεν θα μένει μόνος! Μαζί του από την Αμερική ταξίδεψε και ο γιος του, αλλά και τα δύο σκυλιά του.

 

Ομάδα: