ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 April, 2024 - 18:49

Categories: 

Έφτασε τους 16 σκόρερς ο Ολυμπιακός!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

 

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην άκρη του πάγκου του έχει αποκτήσει ταυτότητα με κάθετο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και επιθετική νοοτροπία.

Αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζιε όλες τους τις αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου, έχοντας ως κύρια επιδίωξη να έχει αυτός τον ρόλο του πρωταγωνιστή και να επιχειρεί να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό και κανόνες.

Με τον Θρύλο να αποδίδει μοντέρνο ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο να γίνεται ολοένα και πιο απρόβλεπτος προς τις αντίπαλες άμυνες, βρίσκοντας συνεχώς νέους σκόρερς 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο ευρύ 3-0 της περασμένης Τετάρτης κόντρα στον Άρη o Καρβάλιο έγινε αισίως ο 16ος κατά σειρά παίκτης του Ολυμπιακού που συνδέθηκε με τα αντίπαλα δίχτυα στην διάρκεια της φετινής περιόδου σε όλες τις διοργανώσεις, που έχουν αγωνιστεί οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Αγιούμπ Κααμπί που άνοιξε το σκορ στο 6’ με όμορφη κεφαλιά, προηγείται στην   σχετική λίστα με 26 τέρματα και ακολουθεί ο Ντανιέλ Ποντένσε με 13 . Με τον Πορτογάλο άσο να γράφει το 2-0 στο 60ό λεπτό κόντρα στους Θεσσαλονικείς

. Στα 10 γκολ έχει σταματήσει ο Κώστας Φορτούνης, ενώ εννέα έχει ο Γιώργος Μασούρας και από πέντε οι Στέβαν Γιόβετιτς, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ τέσσερα έχει σημειώσει ο Φραν Ναβάρο. Τρία τέρματα έχει ο Ροντινέι, ενώ δύο γκολ έχει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και από δύο έχει ο Πεπ Μπιέλ που έχει αποχωρήσει με δανεισμό στην Γερμανία.

Να τονιστεί ότι πριν τον Καρβάλιο είχαν ήδη πανηγυρίσει για τουλάχιστον μια φορά  οι Κίνι, Ντόη, Ρέτσος, Ιμπόρα και ο Μαντί Καμαρά που έχει ένα γκολ, ενώ του έχει… ακυρωθεί το γκολ που είχε σημειώσει στο 49λο λεπτό του διακοτέντα αγώνα με τον Παναθηανίκό στο Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι του πρώτου γύρου της Super League

Κι όλα αυτά τη στιγμή όπου ο Ολυμπιακός διαθέτει στο ρόστερ του ακόμη αρκετούς υποψήφιους που … παραμονεύουν  να συνδεθούν με τα αντίπαλα δίχτυα όπως οι νεοφερμένοι Όρτα, Κάρμο, Καμπράλ, Έσε. Ορτέγκα.

 

 

 

Ομάδα: