ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 July, 2024 - 16:38

Categories: 

Αίσθηση με Πέριν έκανε ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τζον Γκόρντον Πέριν. Ο πρώην διεθνής ακραίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία από κορυφαία πρωταθλήματα και αναμένεται να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

 

 

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την απόκτηση του Τζον Γκόρντον Πέριν. Ο 34χρονος Καναδός ακραίος εντάσσεται στο δυναμικό του ρόστερ της ομάδας και διαθέτει μεγάλη εμπειρία από κορυφαία πρωταθλήματα καθώς έχει αγωνιστεί σε Ρωσία, Πολωνία, Ιταλία, Τουρκία, Βραζιλία, Κίνα, Ιράν και Καναδά. Ο ίδιος, αποσύρθηκε το 2021 από την Εθνική Καναδά. Η τελευταία ομάδα με την οποία αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν ήταν η Χάλκμπανκ.

 

Ο Πέριν έχει κατακτήσει έως τώρα τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Τουρκίας, ένα Challenge Cup, ένα πρωτάθλημα Ιράν, ένα πρωτάθλημα Λατινικής Αμερικής, ένα Κύπελλο Βραζιλίας. Παράλληλα, διαθέτει πληθώρα διακρίσεων στο παλμαρέ του και με την Εθνική Καναδά όπως ένα χρυσό στο Παναμερικανικό πρωτάθλημα (2015) και ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (2017).

 

Ομάδα: