ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 April, 2024 - 00:43

Categories: 

Αγωνία για Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Η ατυχία με τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών σημαντικών παικτών  δεν λέει να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό και ενώ η σεζόν μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνοντας κατάθεση ψυχής , θριάμβευσαν της Μπαρτσλεόαν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με 77-75 και έκαναν  το πολυπόθητο breakμε το … καλησπέρα στη σειρά των πλέι – οφ της Ευρωλίγκα ωστόσο, έχουν ένα σοβαρό λόγο να ανησυχούν.

Κι αυτός αφορά στον τραυματισμό του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Συγκεκριμένα, περίπου 35 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, ο Φίλιπ Πετρούσεφ δέχθηκε ένα φάουλ από τον Άλεξ Αμπρίνες και έπεσε άτσαλα στο παρκέ, κρατώντας το γόνατό του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ υποβασταζόμενος.

Υπενθυμίζουμε ότι πολύ πρόσφατα ο Σέρβος επανήλθε στη δράση μετά από απουσία ενός περίπου μήνα λόγω οστικού οιδήματος, επομένως είναι λογικό στον Ολυμπιακό να επικρατεί αγωνία με την κατάστασή του ενόψει της συνέχειας των playoffs.

Πριν τραυματιστεί, ο Πετρούσεφ ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του Πειραιά, με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής.

 

Ομάδα: