ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 March, 2024 - 22:35

Categories: 

Αλμέιδα: «Οι παίκτες μου το πήραν σοβαρά»

Στην καλή απόδοση και την σοβαρότητα των παικτών της ΑΕΚ στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα, μιλώντας μετά τη νίκη με 1-0 στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ:

Για το ματς και την εμφάνιση της ομάδας του: «Όμορφο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Σε τέτοιου είδους φιλικά δίνουμε χρόνο σε παίκτες που δεν παίζουν αρκετά. Είμαι χαρούμενος για τον λόγο που ήρθαμε που είναι τα 70 χρόνια του Απόλλωνα. Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών μου γιατί το πήραν σοβαρά και ήταν καλοί. Δυστυχώς σταμάτησαν τα playoffs αλλά όταν αρχίσουν ξανά ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι και να πετύχουμε τους στόχους μας. Το παρατσούκλι «καραφλός» βγήκε από τον προπονητή μου όταν ήμουν 13 ετών. Είμαστε ευγνώμονες γιατί είναι η δεύτερη φορά που ήρθαμε στην Κύπρο και μας περιποιήθηκαν όπως έπρεπε».

Για το αν δοκίμασε σούβλα: «Ξέρω πως μαγειρεύετε εδώ αλλά είμαι πολύ καλύτερος ψήστης παρά προπονητής, εδώ δέχομαι τον ανταγωνισμό. Το αρνί το μαγειρεύουμε παρόμοια».

Για τον κόσμο: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για απόψε. Είχαμε έρθει ξανά στην Κύπρο και το καλωσόρισμα ήταν ζεστό».

 

Ομάδα: