ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 August, 2024 - 02:03

Categories: 

Αλμέϊδα: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2028 και απέρριψα προτάσεις »

Εμφανώς απογοητευμένος, ο Ματίας Αλμέιδα, που έστειλε μήνυμα ενότητας στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Ευρώπη ότι πιστεύει στο project της ομάδας και για αυτό, άλλωστε, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 και απέρριψε προτάσεις από άλλες ομάδες!

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «εκτός του φορ που ψάχνουμε, θα ήταν λάθος να έρθουν και άλλοι παίκτες» και πρόσθεσε «είμαστε πολλοί πια για μια διοργάνωση», προαναγγέλλοντας αποχωρήσεις!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

Αν υπάρχει για την ΑΕΚ μπροστά της μεγάλη… ανηφόρα και πόσο δύσκολο είναι να αλλάξει η κατάσταση.

«Πρώτα απ' όλα καλησπέρα. Το πρώτο πράγμα που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δέχομαι την κριτική, πάντα τη δέχομαι. Από αυτό ζω. Υπάρχει η εποικοδομητική κριτική και η… καταστροφική κριτική. Με την τελευταία δεν συμφωνώ. Δέχομαι την κριτική, έχω μάθει να ακούω. Κάνω αυτοκριτική τόσο στη νίκη, όσο και στην ήττα. Εμείς δεν μπορέσαμε να προκριθούμε σε αυτήν τη διοργάνωση που εγώ προσωπικά ήθελα πάρα πολύ να διακριθούμε. Η αφετηρία στο αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι η καλύτερη. Και φάνηκε απόψε που δεν προκριθήκαμε. Λόγω της συμπεριφοράς, της διάθεσης, της μπάλας που ψάχναμε συνεχώς και ήταν αδύνατον να καταφέρουμε. Αλλά την πρόκριση προφανώς τη χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι.

Όσον αφορά αυτό που έχω πει για τα δυο τελευταία χρόνια: Είχα πει ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί, κάνοντας λάθη. Αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να δεχόμαστε πράγματα. Εμένα σε προσωπικό επίπεδο κανείς δεν θα μου αλλάξει αυτά τα δυο χρόνια και όσα έχω ζήσει. Για αυτό δεν πιστεύω στα αστέρια, αλλά στην καθημερινότητα. Μου προκαλεί πολύ πόνο η δύσκολη μέρα και δεν κοιμάμαι για μέρες. Αυτή είναι μία τέτοια μέρα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι λυπημένος που δεν προκριθήκαμε. Δεν αλλάζει τον τρόπο της δουλειάς μου, γιατί αν έγινε μία ανανέωση μέχρι το 2028 δεν ήταν λόγω της απόδοσης της ομάδας σε ένα παιχνίδι. Ή ότι εγώ απέρριψα προτάσεις, είναι γιατί πιστεύω στο κλαμπ και εδώ νιώθω άνετα. Θυμάμαι πράγματα και στη νίκη και στην ήττα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Μείναμε εκτός γιατί κάναμε κακό παιχνίδι στην Αρμενία. Σήμερα δώσαμε τα πάντα, δεν τα καταφέραμε. Στο 2ο λεπτό είχαμε ευκαιρία, μετά δοκάρι. Είχαμε στιγμές. Θέλω να κάνετε κριτική σε εμένα και όχι στους παίκτες μου. Αν θέλετε να κάνετε κριτική κάντε στον προπονητή. Με αλήθειες…
»

Ομάδα: