ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 June, 2024 - 16:25

Categories: 

Αλόνσο: «Μόνο ενωμένος θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός»

Το πρώτο τους προσκλητήριο με φόντο την νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα (17/6) ο Παναθηναϊκός.

Σε αυτή την παρθενική συγκέντρωση των μη διεθνών ποδοσφαιριστών, δέσποζε όπως είναι φυσικό η παρουσία του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο 49χρονος Ουρουγουανός προπονητής παρουσιάστηκε από τον Τεχνικό Διευθυντή των πρασίνων Γιάννη Παπαδημητρίου και στο πλαίσιο της πρώτης του γνωριμίας με τους ποδοσφαιριστές της νέας του ομάδα, ο έμπειρος τεχνικός τους ανέλυσε το πλάνο του για την καινούρια χρονιά. 

Παράλληλα στο πλαίσιο της καθιερωμένης του ομιλίας τους κατέστησε σαφές  ότι θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως μόνο αν είναι μαζί, ενωμένοι, θα πάρουν το πρωτάθλημα. Το πως θα δουλέψουν θα το καταλάβουν από αύριο, όπως τους ενημέρωσε», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Όσο για τους διεθνείς οι διεθνείς του «τριφυλλιού» να πηγαίνουν στην Αυστρία, αφού θα πρέπει να πάρουν και κάποια άδεια μετά το Euro 2024 με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν οι ημέρες.

 

Ομάδα: