ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 August, 2024 - 19:33

Categories: 

Ανακοίνωσε τον Ντίμπα η Athens Kallithea

 

Παίκτης της Athens kallithea είναι ο Σάμπα Λέλε Ντίμπα, με την ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του από την ελβετική Σερβέτ.

 

Η Athens kallithea προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Σάμπα Λέλε Ντίμπα, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τη μεταγραφή του 20χρονου παίκτη από τη βελγική Σερβέτ.

 

Ο Σενεγαλέζος μέσος μέτρησε συνολικά με τη Σερβέτ 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τον ίδιο -παρά το νεαρό της ηλικίας του- να διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού έχει αγωνιστεί σε Champions League, Europa League, και Conference League.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Athens Kallithea

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή μέσου με την Εθνική Σενεγάλης Samba Lélé Diba από τη Servette FC της ελβετικής Super League.

 

Ο Diba, ένας 20χρονος, ύψους 1.95 μ., αμυντικός μέσος γεννημένος στη Louga της Σενεγάλης, μετράει 38 συνολικά συμμετοχές για τη Servette σε όλες τις διοργανώσεις από όταν έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών τον Αύγουστο 2022, συμπεριλαμβανομένων επτά συνολικά εμφανίσεων μεταξύ UEFA Champions League, UEFA Europa League, και UEFA Conference League.

Τη σεζόν 2022/23, ο Diba κατέγραψε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με τη Servette να τερματίζει δεύτερη στην ελβετική Super League.

Ο Diba έκανε το ντεμπούτο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση σε ηλικία 19 ετών τον Αύγουστο 2023, μπαίνοντας αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στη Rangers στο Ibrox Stadium για τα προκριματικά του Champions League. Ο Diba μέτρησε έξι ακόμα συμμετοχές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια στη διάρκεια της περσινής σεζόν, συμπεριλαμβανομένης μίας νίκης επί της Sheriff και μίας ισοπαλίας κόντρα στη Roma στο Europa League.

 

Ως διεθνής, ο Diba έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Σενεγάλης τον Σεπτέμβριο 2023, ξεκινώντας βασικός κόντρα στη Rwanda για τα προκριματικά του 2023 Africa Cup of Nations.

Καλωσήρθες, Samba.»