ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 June, 2024 - 18:44

Categories: 

Ανανέωσε και η Βάσω Πλευρίτου

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ανανεώσεις στο ρόστερ των πρωταθλητριών Ελλάδας υδατοσφαίρισης γυναικών του Ολυμπιακού.

Μετά την αρχηγό Μαργαρίτα Πλευρίτου, η σειρά ήρθε και για την Βάσω Πλευρίτου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Η διεθνής περιφερειακή θα φοράει για 14η διαδοχική σεζόν το σκουφάκι του Ολυμπιακού, πανηγυρίζοντας με την ανανέωση αυτή μια μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία.

 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: 

 

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βάσω Πλευρίτου. Η διεθνής περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου».

 

Η δήλωση της Βάσως Πλευρίτου: «Με ιδιαίτερη χαρά ανανέωσα το συμβόλαιο μου, για την πλέον 14η διαδοχική χρόνια. Ο στόχος για τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρος και παραμένει ίδιος όλα αυτά τα χρόνια, η κορυφή. Με μεγάλη προσπάθεια, πάθος και αφοσίωση είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για την επίτευξη των στόχων μας ως ομάδα».

 

Ομάδα: