ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 June, 2024 - 17:38

Categories: 

Ανανέωσε και ο Βουλκίδης με τον Παναθηναϊκό

Oριστικά παίκτης  του Παναθηναϊκού και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα παραμείνει ο Θοδωρής Βουλκίδης!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (21/06), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών των «πράσινων» ανανέωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 28χρονο κεντρικό, μία ημέρα μετά και την παραμονή του Πετρέα στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Βουλκίδη για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού καθώς τα βρήκε σε όλα με τον κεντρικό Θοδωρή Βουλκίδη και τη νέα χρονιά. Ο 28χρονος κεντρικός θα φοράει και φέτος το «τριφύλλι και θα παλέψει για τίτλους με τον Σύλλογο.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Βουλκίδης είπε: «Η χαρά μου και η τρέλα μου είναι διπλή που θα παραμείνω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και δεν κρύβω την ικανοποίηση μου για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου η διοίκηση και ο κόσμος του Παναθηναϊκού!

Φέτος ξεκινάει μια νέα χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις, αρκετές αλλαγές και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά με πίστη και υπομονή να φτιάξουμε ένα κλίμα που θα φέρει τίτλους. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι για τα λίγα, θέλουμε τα πολλά! Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, τύχη και το πιο σημαντικό τον κόσμο μας δίπλα μας».

 

Ομάδα: