ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 April, 2024 - 23:06

Categories: 

Ανανέωσε ο Τσάβι με την Μπαρτσελόνα ως το 2025!

 

Απίστευτη ανατροπή δεδομένων και παραμονή του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα! Σε συνάντηση που είχε ο Καταλανός τεχνικός με τον Ζοάν Λαπόρτα, επετεύχθη συμφωνία και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πορευτούν παρέα και για μία ακόμη σεζόν.

Ο Τσάβι έχει συμβόλαιο ως το 2025 με την Μπαρτσελόνα, αλλά είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» με το που λήξει η ποδοσφαιρική χρονιά. Το είχε επαναλάβει άλλωστε αρκετές φορές μέσα στη σεζόν πως δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη, αλλά η σημερινή συνάντηση με τη διοίκηση φαίνεται πως τα άλλαξε όλα και θα το ολοκληρώσει.

Ο 44χρονος προπονητής ήθελε να λάβει τις κατάλληλες εγγυήσεις από τους ανθρώπους του συλλόγου για τη νέα σεζόν, κάτι που φαίνεται ότι έγινε. Υψηλότερο μπάτζετ, μεταγραφές και να πλαισιώσει τους ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές με ποιοτικές κινήσεις.

Ο Τσάβι στην πρώτη του χρονιά στην Μπαρτσελόνα κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο φέτος έμεινε εκτός στόχων σε όλες τις διοργανώσεις. Παρόλα αυτά, υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.