ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 July, 2024 - 11:34

Αναχώρησε για την Ολλανδία ο Ολυμπιακός

Mε το κέφι και την δίψα όλων στα ύψη για σκληρή δουλειά, αναχώρησε το πρωϊ της Δευτέρας η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ολλανδία, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέα σεζόν.

Με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν τρία φιλικά ματς έως τις 28 του μήνα. Η ομάδα του Πειραιά πέταξε για το Ρότερνταμ και η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί στο προπονητικό κέντρο λίγο έξω από την ολλανδική πόλη

 

 

Σε αυτή θα λάβουν μέρος οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες (Μάρκο Στάμενιτς, Ντάνι Γκαρθία, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Κοστίνια).

Από την περυσινή ομάδα, μεταξύ άλλων, θα βρίσκονται οι Τζολάκης, Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Ρέτσος, Αμπι, Ροντινέι, Ορτέγκα, Τσικίνιο και Μπιέλ. Και αναμένουμε τις εξελίξεις με Φορτούνη και Ελ Κααμπί, αν τελικά συνεχίσουν στην ομάδα.

Επίσης το «παρών» θα δώσουν οι νεαροί Ισίδωρος Κουτσίδης, Χρήστος Μουζακίτης, Αντώνης Παπακανέλλος, Χαράλαμπος Κωστούλας και Φάνης Μπακούλας. Η στήριξη από τον προπονητή είναι δεδομένη και θα έχουν την ευκαιρία στην προετοιμασία και στα φιλικά να δείξουν αν αντέχουν την βαριά φανέλα του Ολυμπιακού.