ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 April, 2024 - 22:11

Categories: 

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε περάσει φουρτούνες και είμαστε ακόμη ζωντανοί»

 

O Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του πρωταθλήματος επικρατώντας στο Μετς 3-2 του Ολυμπιακού για τον τρίτο τελικό της Volley League και έστειλε τη σειρά σε τέταρτο ματς στου Ρέντη.

Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του «τριφυλλιού» Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στάθηκε στην αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός έκανε μια καταπληκτική περίοδο και τερμάτισε στην πρώτη θέση και αξίζει να διεκδικεί το πρωτάλημα. Είμαστε πίσω με 2-1 βρισκόμαστε ακόμα με την πλάτη στον τοίχο. Δεν χρειάζονται λόγια, αφήνουμε τους άλλους να μιλάνε και να λένε δίαφορα πράγματα. Έχουμε περάσει φουρτούνες και τρικυμίες και είμαστε εδώ ζωντανοί. Μέχρι να πέσει η τελευταία μπάλα κάτω θα το πιστεύουμε και θα το παλεύουμε. Είχαμε λίγότερα λάθη σήμερα, περιορίσαμε τις απώλειες και μπήκαμε στο παιχνίδι. Έχουμε περάσει πολλά».

Ομάδα: