ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

8 September, 2024 - 02:51

Categories: 

To "αντίο" του Β. Μπακόπουλου στους συναδέλφους του, ο "εμφύλιος" για τον αντικαταστάτη στην ""Αθλητική Κυριακή" και ο επόμενος...Προιστάμενος Αθλητικού Τμήματος!

Εσωτερική...μετάταξη για τον Βασίλη Μπακόπουλο! Ο δημοσιογράφος της τηλεόρασης της ΕΡΤ θα "μετακομίσει" στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, διότι θα αποκτήσει παράλληλη απασχόληση! Ποια; Την παρουσίαση τηε καθημερινής αθλητικής εκπομπής "Πάμε Γήπεδο" στο Action 24!

Tο κανάλι των Μπάκου - Καυμενάκη και Εξάρχου "ἐχασε" τον Μανώλη Σφακάκη, ο οποίος "μετακόμισε" στον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση της εκπομπής του Europa και Conference League κάθε Πέμπτη.  Τότε, λοιπόν, ο Μπακόπουλος, εκμεταλλευόμενος διάταξη που ισχύει για τους  εργαζόμενους στην ΕΡΤ για παράλληλη απασχόληση, απάντησε θετικά στην πρόταση του CEO του καναλιού των Αθηνών Γιάννη Ντάλλα, συμπατριώτη του από την Αρκαδία, για να παρουσιάσει την καθημερινή αθλητική εκπομπή του καναλιού.

Παράλληλα, ο Μπακόπουλος παραιτήθηκε και από τη θέση του προϊσταμένου, του τμήματος των ειδήσεων και έστειλε στους συναδέλφους του το παρακάτω "αντίο":

 

"Όπως ίσως έχετε ήδη ενημερωθεί, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προϊσταμένου, του τμήματος των ειδήσεων. Επίσης, αποχώρησα από τη θέση του παρουσιαστή της Αθλητικής Κυριακής. Θα συνεχίσω να καταρτίζω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και να κάνω σχεδιασμό των δελτίων, καθημερινά, όπως συνέβαινε τα τελευταία 3 χρόνια, μέχρι να οριστεί ο αντικαταστάτης μου. 

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για τον επαγγελματισμό τους και για τη διάθεση που είχαν για επιπλέον προσφορά. Νομίζω πως, σε μια 3ετία με πολλές απαιτήσεις από πλευράς εταιρείας, διαφοροποιήσεις στον τρόπο παρουσίασης των δελτίων, μεγάλες διοργανώσεις και πολλούς αστάθμητους παράγοντες, το πρόσημο είναι θετικό". 

Ευχαριστώ",

"Εμφύλιος" για τον αντικαταστάτη στην ""Αθλητική Κυριακή" 

Η αποχώρηση του Βασίλη Μπακόπουλου από την παρουσίαση της "Αθλητικής Κυριακής", δημιούργησε "εμφύλιο" πόλεμο μέσα στο Ραδιομέγαρο. Από την μία πλευρά, ο νέο σύμβουλος στα αθλητικά της προσωρινής CEO Κατερίνας Κασκανιώτη Βαγγέλης Ιωάννου και η ίδια, επιθυμούν να επιστρέψουν στην παρουσίαση της εκπομπής, αφού είχαν διατελέσει στο παρελθόν και οι τρεις παρουσιαστές, οι Πέτρος Μαυρογιαννίδης, Κατερίνα Αναστασοπούλου και Έλενα Μπουζαλά, που φέρονται να είναι οι επικρατέστεροι.

Από την άλλη μεριά, ο Προϊστάμενος του Αθλητικού Τμήματος Δημήτρης Χατζηγεωργίου θα επιθυμούσε μια διαφορετική λύση, ίσως και με "μεταγραφή" από άλλο κανάλι (είχε ακουστεί η Λίλα Κουντουριώτη από τη NOVA).

Μάλιστα, στα άμεσα σχέδια της CEO της ΕΡΤ είναι και η αλλαγή των Προισταμένων στο κανάλι, ανάμεσά τους και της Αθλητικής Διεύθυνσης. Πρώτο φαβορί να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου είναι ο Τάκης Κουλουμπής.

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com