ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 January, 2024 - 21:49

Categories: 

Απίστευτη ατυχία με Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό!

 

Δεν είχε προηγούμενο η απίστευτη κακοδαιμονία που κυνηγάει φέτος τον Ολυμπιακό με τους τραυματισμούς πολύ σημαντικών του παικτών και ιδιαίτερα των ψηλών του που αποτελούν την δύναμη πυρός.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας που παρατάχθηκαν στην αποψινή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό χωρίς τον Μουστάφα Φαλ που βρίσκεται ήδη στα … πιτς, είδαν και τον έτερό τους …πύργο Νίκολα Μιλουτίνοφ να αποχωρεί με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και να θέτει εαυτόν εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα…

Συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό και με το σκορ ήδη στο 52-46 ο Παπανικολάου σε μια προσπάθειά του να επιστρέψει στην άμυνα, έπεσε πάνω στο πόδι του Μιλουτίνοφ. Με τον Σέρβο άσο να σφαδάζει στο έδαφος, προκαλώντας συναγερμό στο «ερυθρόλευκο» ιατρικό επιτελείο.

Μετά από λίγα λεπτά ο Μιλουτίνοφ με την βοήθεια και των ιατρών έφυγε από το ΟΑΚΑ κουτσαίνοντας ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις

 

 

 

Ομάδα: