ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

19 May, 2024 - 20:04

Categories: 

Αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού ο Ακαϊντίν λόγω ανάρτησής του για τον Κεμάλ!

 

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναθηναϊκό, λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, για την τελευταία αγωνιστική των φετινών playoffs στη Stoiximan Super League.

Και αυτό γιατί ο Σαμέτ Ακαϊντίν «κόπηκε», εν τέλει, από την αποστολή των «πράσινων», ενώ αρχικά είχε συμπεριληφθεί σε αυτήν από τον Χρήστο Κόντη, με τον Βίτορ Ούγκο να παίρνει τη θέση του.

Ο λόγος ήταν μια ανάρτηση που έκανε ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός στα social media, με αναφορά στον… Κεμάλ Ατατούρκ, συνοδευόμενη από την σημαία της πατρίδας του!

Θυμίζουμε ότι, σήμερα, είναι η θλιβερή επέτειος από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, μια ημέρα μνήμης για την χώρα μας…

Ομάδα: