ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

6 February, 2026 - 17:50

Categories: 

Αποφόρτιση ο Τσέριν, γυμναστήριο ο Τουμπά στον Παναθηναϊκό

Με πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (06/02) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άνταμ Τσέριν ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ατομικό έκανε ο Γιάννης Κώτσιρας και γυμναστήριο ο Αχμέντ Τουμπά.

 

Από εκεί και πέρα, θεραπεία έκαναν για μια ακόμα φορά οι Πέδρο Τσιριβέγια, Σίριλ Ντέσερς, Φακούντο Πελίστρι, Φίλιπ Τζούριτσιτς και Μούσα Σισοκό.

 

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

 

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την κυριακάτικη (08.02, 21:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» αύριο το απόγευμα στο Κορωπί.

 

Ομάδα: