ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 June, 2024 - 17:17

Categories: 

Αποχαιρέτησε Γκουσταβάο ο Ολυμπιακός

Tο «αντίο» του στον Βραζιλιάνο κεντρικό Γκουσταβάο  με τον οποίο  κατέκτησε   δύο Πρωταθλήματα και ένα ChallengeCupείπε ο Ολυμπιακός με μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση .

 

 

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα του ΟΣΦΠ στον Γκουσταβάο

 

«Τον Ιανουάριο του 2023, στα μέσα της σεζόν 2022-23, «πάτησε» στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» ένας «γίγαντας» από τη Βραζιλία. Ο Γκουστάβο Μπονάτο, με ύψος 2,15μ., μετακόμισε στον Ολυμπιακό με μία μεγάλη καριέρα στις αποσκευές του και έναν στόχο: το ευρωπαϊκό. Και τα κατάφερε! Πραγματοποιώντας σπουδαία ματς, ο Βραζιλιάνος κεντρικός πρόσφερε τα μέγιστα στην ιστορική κατάκτηση του Challenge Cup, του τρίτου ευρωπαϊκού στο βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

 

Για σχεδόν δύο χρόνια, ο Γκουσταβάο σήκωσε «τείχος» στο «ερυθρόλευκο» φιλέ και παράλληλα, τέσσερις τίτλους, το Challenge Cup, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο!

 

Ο «Γκους» λάτρεψε τον Ολυμπιακό, την Ελλάδα και τον Πειραιά, το ίδιο και η όμορφη οικογένειά του. Και ο κόσμος του Θρύλου εκτίμησε την προσφορά του Γκουσταβάο, το πάθος και την προσωπικότητά του. Πάντα χαμογελαστός, ευγενικός και… ένας από εμάς!

 

«Γκους», σε ευχαριστούμε για όλα, καλή τύχη στη ζωή και την καριέρα σου!

Ομάδα: