ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 June, 2024 - 17:38

Αποχαιρέτησε τον Βάμος ο Ολυμπιακός

Δύο χρόνια γεμάτα έντονες στιγμές. Ειδικότερα στην Ευρώπη. Αλλά και απολογισμός τέσσερις τίτλοι στην Ελλάδα. Ωστόσο, έφτασε το… πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσει ο Μάρτον Βάμος από τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο σούπερ σταρ με το αριστερό «φαρμάκι».

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τον Ούγγρο σούπερ σταρ. Για την προσφορά του. Όπως και για όσα έκανε με το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Καθώς κι εκείνος δέθηκε με τον σύλλογο και μόνο με θετικές αναμνήσεις αποχώρησε. Αλλά και έχοντας δημιουργήσει μια ιδιαίτερα σχέση με το σύλλογο, την ομάδα, τον κόσμο! Ο σούπερ σταρ με το αριστερό «φαρμάκι».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Βάμος
«Τεράστια φυσιογνωμία. Σούπερ σταρ. Αριστερό χέρι «φαρμάκι». Ο Μάρτον Βάμος κόσμησε για δύο χρόνια τις ελληνικές πισίνες, με την παρουσία του στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Χωρίς αμφιβολία, ένας εκ των κορυφαίων πολίστων που φόρεσαν ποτέ το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Σπουδαίος αθλητής, πολίστας, ακόμη πιο σπουδαίος άνθρωπος! Μια υπέροχη προσωπικότητα, ένα εξαιρετικό παιδί, που τίμησε το σκουφάκι του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Σε δύο χρόνια, κατέκτησε τέσσερις τίτλους με τον Θρύλο και συγκεκριμένα, δύο νταμπλ, ενώ έδωσε το «παρών» στο Final-8 (2022-23) και στο Final-4 (2023-24) του Champions League.

Λάτρεψε την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Το ίδιο και εμείς αυτόν!

Μάρτον, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογό μας, καλή συνέχεια!»

Ομάδα: