ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 January, 2024 - 22:57

Categories: 

Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης»

 

Εξαιρετικά δείγματα γραφής και αντίδραση έβγαλε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη παίρνοντας μία πολύτιμη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-2 και έδειξε χαρακτήρα μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Με τον Ζέλσον Μαρτίνς να παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά και τους Φορτούνη – Ποντένσε να μένουν εκτός αρχικού σχήματος,  οι «ερυθρόλευκοι» ανέλαβαν τη πρωτοβουλία των κινήσεων, αναδεικνύοντας σημαντικά σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης.

Ο Ολυμπιακός, που είχε στην αποστολή του, τους δύο νεοαποκτηθέντες Τσικίνιο και Όρτα (σ.σ. οι οποίοι ωστόσο δεν πήραν καθόλου χρόνο συμμετοχής)  μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έδειξε από πολύ νωρίς τις άγριες διαθέσεις του πραγματοποιώντας την κορυφαία φετινή εκτός έδρας εμφάνισή του. Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την εκτός έδρας αναμέτρησή του απέναντι στον Άρη. Η υπεροχή των «ερυθρόλευκων» απέφερε καρπούς στο 17’ Ο Ροντινέι κάνει τη σέντρα, ο Χουτεσιώτης πραγματοποίησε άστοχη έξοδο και ο Ναβάρο ουσιαστικά σε κενή εστία άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1). Οι παίκτες του Κάρλος Καρβαλιάλ ζευγάρωσαν στο 21’ τα τέρματά τους. Ο Ναβάρο ανατράπηκε από τον Φαμπιάνο στην περιοχή των γηπεδούχων, με τον διαιτητή να θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος στόπερ έβαλε τον αγκώνα του. Ο Ροντινέι που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι αποδείχθηκε ψύχραιμος πετυχαίνοντας το 0-2..

Ο Άρης που εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών αι με εμφανή σημάδια κόπωσης από το πρόσφατο ματ; Κυπέλλου με την ΑΕΚ, το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει το σκορ στο 90. ΄ Μετά από ωραία κυκλοφορία, ο Νταρίντα κάνει το γύρισμα, ο Ζαμόρα δεν βρίσκει καλά την μπάλα και ο Κίνι στην προσπάθειά του να απομακρύνει στέλνει την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Ομάδα: