ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 June, 2024 - 16:25

Categories: 

Από τη Nova τα τέσσερα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Από τη Nova θα καλυφθούν τηλεοπτικά τα τέσσερα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος θα αντιμετωπίσει ΑΕΚ Λάρνακας (3/7), Χιμπέρνιαν (6/7), Γκενκ (10/7) και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (13/7) στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και οι αναμετρήσει θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση

O πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ «παίζει μπάλα» στο γήπεδο του Novasports!

LIVE oι 4 δυνατοί φιλικοί αγώνες του «Δικέφαλου» του Βορρά με ΑΕΚ Λάρνακας (3/7), Χιμπέρνιαν (6/7), Γκενκ (10/7) και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (13/7) επί ολλανδικού εδάφους

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα σεζόν με το Novasports έχει εξασφαλίσει τη μετάδοση 4 δυνατών φιλικών αγώνων που θα δώσει ο «Δικέφαλος» του Βορρά επί ολλανδικού εδάφους! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρεθεί στην Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο του σχεδιασμού της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας, την σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν και τις βελγικές Γκενκ και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι ο Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ ο Κωστής Μπότσαρης.

Ομάδα: