ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

23 October, 2024 - 01:21

Categories: 

Ασταμάτητη η Άστον Βίλα «καθάρισε» και την Μπολόνια πατώντας κορυφή!

Τρένο δίχως στάσεις η Άστον Βίλα! Η ομάδα του Ουνάι Έμερι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά, καθαρίζοντας με σκορ 2-0 την Μπολόνια.

Ένα τρίποντο το οποίο ήταν το τρίτο σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τους Άγγλους στη League Phase του Champions League, ούσα η πρώτη ομάδα στη φετινή σεζόν που το πετυχαίνει αυτό. Παράλληλα, οι Ιταλοί απογοητεύουν αφού έχουν μόλις ένα βαθμό και δείχνουν ξεκάθαρο πρόβλημα στην μετουσίωση των ευκαιριών τους σε γκολ.

Εξαιρετικός ο ρυθμός στο παιχνίδι από το ξεκίνημά του, με τον Νταλινγκά να έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να παγώσει το «Vila Park» στο 8ο λεπτό αλλά ο Ντίμπου Μαρτίνες του στέρησε το γκολ. Η Βίλα απάντησε στις ευκαιρίες στο 22’ με τον Ντουράν, ενώ είχε άλλες δύο μεγάλες φάσεις στο φινάλε του ημιχρόνου. Παρόλα αυτά, ο Ρότζερς δεν κατάφερε να σκοράρει και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο δεύτερο 45λεπτο και χτύπησαν το καμπανάκι στο 49’ με τον Μπέιλι. Τελικά, έξι λεπτά αργότερα ο ΜακΓκιν ήρθε για να δώσει τη λύση, όταν εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση και η μπάλα πέρασε απ’ όλους, καταλήγοντας στο βάθος της εστίας του Σκορούπσκι για το 1-0.

Στο 64ο λεπτό δε, η Άστον Βίλα κλείδωσε το τριποντο με τον συνήθη ύποπτο Τζον Ντουράν, να βάζει για ένα ακόμη παιχνίδι το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς, γράφοντας το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να αντιδράσουν και είχαν την ευκαιρία τους στο 86’ με τον Μπεουκέμα να μην καταφέρνει να σκοράρει.