ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 February, 2024 - 17:40

Categories: 

Αταμάν: «Θα πάρει λεπτά συμμετοχής ο Σλούκας, μεγάλος στόχος Πρωτάθλημα και Final-4»

 

Στη φιλοσοφία που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός AKTOR το Κύπελλο και την πρόθεση να επαναφέρει τον Κώστα Σλούκα αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν.

Ενόψει του προημιτελικού με την ΑΕΚ Betsson, ο Τούρκος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε στο ΟΠΑΠ Final 8 και φυσικά όπως όλες οι ομάδες ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Σκεφτόμαστε μόνο τον προημιτελικό, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι.

 

Αν κερδίσουμε, θα σκεφτούμε και τη συνέχεια. Είμαστε σε καλή κατάσταση, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και πιστεύω πως και ο Σλούκας θα πάρει λεπτά στο Κύπελλο.

Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, παλεύει, την αντιμετωπίσαμε τη Δευτέρα και δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Θα μιλήσω με τον Κώστα. Έκανε όλη την προπόνηση, αύριο θα είναι στη δωδεκάδα και θα αρχίσει να παίρνει λεπτά για να είναι πιο έτοιμος ελπίζω για τον ημιτελικό και τον τελικό.

Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Θα είμαστε χαρούμενοι να πάρουμε τον τίτλο αυτόν, αλλά ο μεγάλος μας στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Αν κερδίσουμε, θα είμαστε χαρούμενοι, αλλά κανείς δεν θα θυμάται αν αποκλειστούμε. Αν όμως πάμε στο Final 4 ή πάρουμε το πρωτάθλημα, θα μείνουμε στην ιστορία. Ελπίζω να γίνει μια καλή διοργάνωση, όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και εύχομαι να είναι κάτι όμορφο για τους φιλάθλους.

Πιστεύω πως είναι σημαντικό για την Κρήτη και το Ηράκλειο να έχει αυτή τη γιορτή του μπάσκετ εδώ και θα είμαστε χαρούμενοι αν κατακτήσουμε τον τίτλο».

Ομάδα: