ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 June, 2024 - 01:40

Categories: 

Αταμάν: «Μαγική σεζόν, το πιστεύαμε όλοι μετά το αρχικό 0-2»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, στον πέμπτο τελικό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Τούρκος κόουτς χαρακτήρισε «μαγική» τη φετινή σεζόν, τονίζοντας πως όλοι στους «πράσινους» πίστευαν στην κατάκτηση του τίτλου, παρά το 0-2, με το οποίο ξεκίνησε η σειρά.





«Είμαι περήφανος για τα παιδιά. Το αξίζαμε. Το πιστεύαμε κάθε μέρα και περισσότερο. Πήραμε την Ευρωλίγκα, ενώ ήμασταν πίσω στη σειρά με τη Μακάμπι. Ήμασταν στο 0-2 τους τελικούς και κανείς δεν το πίστευε, αλλά εμείς το πιστεύαμε. Τους είπα στα αποδυτήρια ότι είμαστε μία μαγική ομάδα και μόνο εμείς μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Εξαιρετική δουλειά από τον Χρήστο (σ.σ. Σερέλη) τον βοηθό μου και συγχαρητήρια σε όλο το σταφ. Τους ευχαριστούμε όλους. Έχουμε από τις καλύτερες ατμόσφαιρες της Ευρώπης. Μαγική σεζόν το 2023 και μαγικός αριθμός το 2023», είπε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για την επόμενη χρονιά: «Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για την επόμενη χρονιά. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να πανηγυρίσουμε».

Ομάδα: